MEIDÄN KAUTTA TRANSIT MAJOITUS HELSINGISSÄ

AVIA SUITES -HUONEISTOT LENTOKENTÄN LÄHEISYYDESSÄ

PROJENNI ASIAKKAILLE 15% ALENNUS

Projenni asiakkaana saat Avia Suites -huoneistoista 15 % alennuksen, kun tarvitset transit majoitusta lentokentän lähellä Helsingissä.

Avia Suites -huoneistot 10 min ajomatkan päässä Helsingin lentoasemalta.
Kauppakeskus Jumbo on 10 minuutin kävelymatkan päässä
Täysin kalustettu ja varusteltu huoneisto
Huoneistoissa 1 tai 2 makuuhuonetta
Ilmainen lomaparkki ja lentokenttäkuljetus sisältyy hintaan

Modernit Avia Suites -huoneistot

Avia Suites -huoneistojen olohuoneessa on vuodesohva ja ruokailutila. Keittiö on täysin varusteltu. Huoneistojen varustukseen kuuluvat myös taulu-tv ja silitysmahdollisuus. Käytössäsi on myös ilmainen WiFi. Jokaisessa huoneistossa on pesukone ja kylpyhuone, jossa on suihku ja hiustenkuivaaja.

Avia Suites -huoneistoissa on joko oma parveke tai ns. ranskalainen parveke. Liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous sisältyvät hintaan.

ILMAINEN lomaparkki ja lentokenttäkuljetus

Kun teet huoneistovarauksen tämän sivuston kautta, pakettiin sisältyy ilmainen lomaparkki viikoksi ja lentokenttäkuljetukset parkkipaikan ja lentokentän välillä. Lisäpäivät veloitetaan hinnaston mukaisesti.

Parkkipaikka on kätevän lähellä muutaman minuutin ajomatkan päässä Avia Suites -huoneistoista, kauppakeskus Jumbon kiinteistössä

Parkkipaikasta lisätietoja yhteistyökumppanimme sivustolta: www.goparking.fi.

MITEN VARAAN JA SAAN PROJENNI ASIAKAS ALENNUKSEN

Varaaminen onnistuu alapuolella olevasta varausjärjestelmästä.

Valitse sopiva kohde ja anna tulo ja lähtöpäivämäärä ja tee varaus. Varauksen yhteydessä 15% alennus lasketaan automaattisesti järjestelmässä. Varaus veloitetaan 2 viikkoa ennen saapumispäivää ja siitä lähetetään erikseen kuitti. Saapumista edeltävänä päivänä lähetetään saapumisohjeet, parkkipaikan ohjeet ja tarvittavat koodit.